Septiņi Auces vidusskolas jaunieši saņem Award apbalvojumus

12/08/2017
1.decembris septiņiem Auces vidusskolas programmas Award jauniešiem bija ļoti īpaša diena. Šai dienai viņi bija gatavojušies jau no paša gada sākuma. Izvirzot personīgos mērķus brīvprātīgo darbā, meklējot izaicinājumus jaunajās prasmēs, attīstot sevi fiziskajā jomā un gatavojoties piedzīvojumu ceļojumam, kā arī pat ceļojums… Izrādās, ka to visu pieveikt ne visiem ir pa spēkam. Bronzas līmeni šajā gadā uzsāka seši dalībnieki, bet līdz mērķim tika pieci. Sudraba valdzinājumam ļāvās seši, bet spēka un izturības pietika vien diviem.
Pašaudzināšanas programma Award Latvijā ir jau vairāk kā 10 gadus. Auces vidusskolā tikai otro.  Tāpēc, jo īpašs prieks par pirmajiem mūsu sudraba apbalvojumu saņēmējiem – Henriku Bērmani un Tomu Eglīti. Puiši sasniedza savus mērķus un izturēja grūto ekspedīciju ar ne tiem labākajiem laika apstākļiem. Lepnums par neatlaidību un izaugsmi vainagojās ar sudraba nozīmīti un sertifikātu, saņemot to no VJIC vadītājas un Award Latvija nacionālās direktores Agras Bērziņas un grupas “Ārzemnieki” puišu rokām.
Bronzas nozīmītes saņēma Anna Luīze Bulvāne, Baiba Berovska, Laura Dauginoviča, Linda Mežule un Kaspars Stalidzāns. Apbalvojumu pasniedza gan Agra Bērziņa, gan  Rīgas Lattelecom maratona vadītājs Aigars Nords.
Apbalvojumu pasniegšanas ceremonija šogad notika atjaunotajā VEF kultūras pilī, kuru jauniešiem bija iespēja iepazīt arī dodoties ekskursijā. Svinīgo sajūtu radīja gan noskaņojums, gan Award Latvija patronese Vaira Vīķe Freiberga, kura jauniešus uzrunāja no ekrāna, jo šajā, savā 80. dzimšanas dienā, atradās ārpus Latvijas. Par jautrību un aizrautību rūpējās dejotāji, ielu vingrotāji un iluzionisti ar saviem  priekšnesumiem.
Paldies jauniešiem par uzdrīkstēšanos! Paldies vecākiem par uzticēšanos un atbalstu! Paldies Auces vidusskolas vadībai un skolotājiem par sapratni! Paldies Auces novada pašvaldībai par finansiālo un morālo atbalstu!
Lai nepietrūkst dūšas ceļā uz jaunām virsotnēm - katram pēc savas bronzas, tiecoties uz sudrabu un tālumā spīd zelts
                                                                                                                                          Linda Vežuka

Award Latvija Auces vidusskolas vienības vadītāja 


0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.