Atzinība ornitoloģijas pulciņam

12/05/2017

Auces vidusskolas ornitoloģijas pulciņa darbu atzinīgi novērtēts Latvijas Ornitoloģija Biedrībā (LOB)! Pulciņš saņēmis LOB diplomu!

Noskaidroti zīmējumu konkursa "Mans lidojošais kaimiņš 2" uzvarētāji

      Konkurss "Mans lidojošais kaimiņš 2" tika organizēts projekta "Iepazīsti savus lidojošos kaimiņus Daugavgrīvā!" ietvaros, un tajā piedalīties tika aicināti bērni un jaunieši līdz 15 gadu vecumam, bet zīmējumos vajadzēja attēlot putnus, ko var sastapt pilsētā. Prieks par lielo interesi un atsaucību - konkursā piedalījās 239 bērni un jaunieši no dažādām Latvijas skolām, kas bija sagatavojuši patiešām interesantus darbus dažādās tehnikās - gan ar zīmuļiem, krītiņiem un guaša krāsām krāsotus, gan filcētus un izšūtus darbus. Žūrija bija patiesi iepriecināta par dažādu sugu putniem, kas bija attēloti darbos, un nācās krietni nopūlēties, lai izvēlētos uzvarētājus, tāpēc tika piešķirtas balvas ne tikai pirmajām trīs vietām, bet arī divas veicināšanas balvas.

Trešo vietu žūrija piešķīra Madarai Alisei Lerhai (9 gadi) no Auces vidusskolas par darbu, kurā redzami daudz un dažādi putni parkā.


Paldies visiem konkursa dalībniekiem, bet īpašs paldies skolotājām: E. Ermansonei, A. Nazarovai, D. Krūzmanei, M. Kazadajevai un A. Tolstovai!

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.