3D druka ar da Vinci 3D Mini

4/27/2017

     Jau dažas dienas Auces vidusskolā darbojas da Vinci Mini 3D printeris, kuru piegādāja uzņēmums TOMEGA (www.tomega.lv). Jāpiebilst, ka TOMEGA piedāvā dažādu citu biroja, prezentāciju un laboratoriju tehniku un aprīkojumu!
       Drukā printerītis labi un stabili un nu jau ir izdevies to notestēt. Šobrīd ir pārliecība, ka šādu modeli var ieteikt individuālai lietošanai un arī skolām. Bezvadu versijas cena ap 350 EUR ar garantiju un apkopi, ko nepieciešamības gadījumā nodrošina uzņēmums TOMEGA tepat Latvijā. Protams, internetā iespējams nopirkt miniatūrus 3D printerus arī par 50 USD - piemēram, M3D.
       Testu secinājumi - iespējams izdrukāt dažādus 3D objektus, drukai iestatījumos var mainīt dažādus parametrus, variējot drukas kvalitāti un ātrumu. Ļoti labi iespējams izmantot ar Microsoft 3D Builder vai citu lietotni sagatavotos objektus! Skaidrs, ka mācību vajadzībām šis nelielais 3D printeris būs visai noderīgs! 3D objektu sagatavošana paver dažādas iespējas daudzos mācību priekšmetos un pulciņu nodarbībās!

Video un attēlos - da Vinci Mini darbībā un daži izdrukātie objekti!



      Droši vien da Vinci Mini 3D printeris būs piemērots, ja nav vēlmes tērēt lielu naudas summu 3D printera iegādei, bet tomēr vēlaties drukāt telpiskas figūras ar izmēru līdz 15*15*15cm ar PLA materiāliem (kausētas plastmasas tehnoloģija)!

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.