Valsts gadadienas svinības Auces vidusskolā

11/18/2009
17.novembrī Auces vidusskolā notika dažādi Valsts gadadienas vētku pasākumi. Diena sākās ar direktores uzrunu skolotājiem un apbalvoto kolēģu sveikšanu un turpinājās ar akciju "Staro Latvija!" un iespēju palūkoties Valsts prezidenta vizītes videomataeriālos un fotogalerijā. Abi pasākumi notika paralēli - 2. līdz 5.stundas laikā.
2.stāva rekriācijas telpā bija uzstādīts videoprojektors un tur nepārtraukti iegriezās skolēnu un skolotāju grupiņas, lai noskatītos dažus  videoklipus vai fotogaleriju  no nesen notikušās Valsts prezidenta vizītes Auces vidusskolā. Tā kā uz tikšanos ar valsts prezidentu tika tikai vidusskolas klašu audzēkņi, tad interese par iespēju skatīties Prezidenta vizīti ierakstā bija visai ievērojama.
Tajā pašā laikā tika realizēta arī akcija "Staro Latvija!". Tā ir turpinājums iepriekšējā gadā aizsāktajai tradīcijai un šogad Latvijas kontūrs skolas iekšējā pagalmā tika izgaismots ar stariem, kurus veidoja liels skaits glītās rindās sakārtotu svecīšu. Svecītes nesa  un izvietoja visu klašus skolēni, bet sakārtot palīdzēja skolēnu pašpārvaldes aktīvistes. Jāpiezīmē, ka skolēnu grupiņas ar svecītēm darbojās uzmanīgi un rūpīgi, daudzi pie izgaismotās Latvijas kontūras labprāt fotografējās un darīja to pat pēc visu oficiālo svētku pasākumu beigām.
Dienas nobeigumā - skaists svētku koncerts ar pašdarbības kolektīvu izpildītām dziesmām un dejām.

Ieskatam svētku norisēs nelielas fotogalerijas:

  



Ja ir vēlēšanās iegūt savā īpašumā koncerta ierakstus, jāiegriežas skolas datorcentrā un jāvienojas, kā ieraksts ir iegūstams (visreālākais variants - nākt ar savām DVD matricām vai vismaz 2GB zibdisku jeb "flešu")!

Koncerta ieraksta lejupielādes vietne ir šeit! Klikšķiniet uz datnes sīktēlu un saglabājiet koncertu apskatei! Pēc ielādes atveriet un skatieties! Lai Jums izdodas!
Atsauksmes var ierakstīt komentāros, izvēleties attiecīgu profilu - sliktākajā gadījumā anonīms!

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.