Valsts svētku pasākumi skolā

11/22/2017

17.novembrī Auces vidusskolā notika dažādi svētku pasākumi - svētku rīts skolotājiem, koncerts un darbnīcas klasēm.

Svētku rīts

Diena skolotājiem sākās  ar svētku rītu, kura laikā tika sveikti kolēģi, kuri šogad bija izvirzīti novada apbalvojumiem - I.Špela, L.Vežuka un A.Laveiķe. Skolas pateicības rakstu saņēma skolotāji par aktivitāti dažādos pasākumos.

Plkst. 9:00 klašu telpās notika pēdējie sagatavošanās darbi darbnīcām, bet pēc tam skolēni skolotāju pavadībā devās uz koncertu Auces kultūras centrā.

Koncerts Auces kultūras centrā

Plkst. 10 novada kultūras centrā notika skolas pašdarbības kolektīvu koncerts, kurā piedalījās vokālie ansambļi, kori un dejotāju kolektīvi. Koncertu vadīja Anna Bulvāne no 9.kl.
Pēc koncerta skolēni atgriezās skolā uz svētku darbnīcām, kurās katra klase vadīja vienu nodarbību kādai citai klasei, bet otrajā bija dalībniece citas klases vadītā darbnīcā. Darbnīcas notika par dažādām Latvijas vietām, to grafiku un uzdevumus koordinēja skolotāja L.Priede.


Darbnīcas skolā
11.a un 2.a, b  darbnīca!

Kopā jautrāk!
"Kāpurķēžu traktors"
Puzle - Latvija
Mana dzimtene Latvija!

10.a klase.

Tika veiktas dažādas aktivitātes Brocēnu un Ķeguma izzināšanā. 8.ab klašu skolēni bija aktīvi un piedalījas visās aktivitātēs: testa pildīšanā, vārdu veidošanā no pilsētas burtiem, spēles, puzles salikšanā, spēlē un dziedāšanā.

  


5- gadīgie darbnīcās

Paldies, ka mēs arī tikām iesaistīti Latvijas svētku svinēšanas darbnīcās. Bērniem-jauna pieredze, iespaidi un zināšanas, sadarbojoties ar 3.c klases bērniem.
5 gad. bērnu vārdā - Sniedzīte Juhimenko.
Daži foto pielikumā.
Valdemārpils - uzcēlām iedomu pili un saucām to katrs savā vārdā - Jāņpils, Danielpils, Renārpils utt.
Rūjiena - ēdam Rūjienas saldējumu!
Pēc koncerta - veidojām no plastilīna saktas, kuras noskatījām dejotāju tautas tērpos un izrakstījām Latviju saviem rakstiem!

 

 

11.a klase

1. attēlā redzama 9.a klases viena no grupiņām, kas redzama savienojot pilsētas, kas sākas ar burtu V, aprakstus un atzīmējot šo pilsētu atrašanās vietu kartē.
2. attēlā redzama 9.b klases viena no grupiņām, kas redzama savienojot pilsētu nosaukumus, kas atrodas Daugavas krastos, ar pilsētu aprakstiem.

 

7.b klase

7.b klase par Valmieru organizēja sportisko darbnīcu, akcentējot pilsētā attīstītu sporta jomu. Foto  7.b redzami ar pašu locītiem kuģīšiem darbnīcā par Ventspili, kuru organizēja 9.b.

   

Un atkal skolas mazākie

Komentāri- Pabeidz pili!

 

Darbnīcas - Pļaviņas (Sk. A.Lasmane)

Cenšamies atcerēties un salikt pilsētas nosaukumu!
Atpazīsti pļavu augus!
Fiz. minūte - HES nepārtrauktā darbība!



Tā dažādās aktivitātēs aizritēja svētku diena! Veiksmi un aktīvu darbošanos, gatavojoties Latvijas 100-gades svinībām!

--


0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.