Erasmus+

2/16/2016

        Auces vidusskola 2016.gadā īsteno Erasmus+ programmas Pamatdarbības Nr.1 “Mācību mobilitāte skolu sektorā” projektu “Auces vidusskolas pedagoģiskā personāla kompetenču pilnveide izglītības procesa modernizācijai un internacionalizācijai “(līguma Nr. 2015-1-LV01-KA 101-013229).
        Projekta ietvaros (no 2016.gada 30.janvāra līdz 7.februārim) angļu valodas skolotāja Inga Eglīte pilnveidoja savu profesionālo kompetenci Lielbritānijā, piedaloties vidusskolas angļu valodas skolotāju kursos Saushemptonā, kur papildināja zināšanas par dažādu mācību metožu izmantošanu un mācību motivācijas nostiprināšanu angļu valodas stundās vidusskolas klasēs, kā arī rādīja savas stundas kolēģiem no Turcijas, Polijas, Slovākijas un Lielbritānijas un dalījās pieredzē par mācību darbu Latvijā. Programmas ietvaros bija arī ekskursijas uz Vinčesteru, Salisburiju, Stounhendžu, Saushemptonu un Londonu. Kursu dalībnieki dzīvoja viesģimenēs, kas deva iespēju iepazīt angļu tradīcijas, kultūru un sarunāties angļu valodā.

 

       Kursu noslēgumā skolotāja Inga Eglīte ieguva starptautiski atzītu sertifikātu, kas apliecina, ka viņa ir piedalījusies Eiropas vidusskolas angļu valodas skolotāju vienas nedēļas kursos Starptautiskās mācību programmas ietvaros.
Inga Eglīte,
Auces vidusskolas skolotāja

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.