5/29/2023
   Katram savs Ziedonis!

        “Domāšana sākas tieši no brīnuma, izbrīna un brīnīšanās. Daba kā brīnums, cilvēks kā brīnums, un pats kā brīnums. Visas mazās cēloņsakarības ir lieli brīnumi, un brīnumaina ir to meklēšana”.

                                                                                                Imants Ziedonis
 
        20.maijā mūsu skolas radošie skolēni no 5.-8.klasei piedalījās Dobeles novada kultūras pašizpausmes pasākumā “Katram savs Ziedonis”, lai atklātu brīnumu sevī un visi kopā radītu brīnumu.
Uz pasākumu vedām līdzi sagatavotos mājas darbus - radoši noformētu I. Ziedoņa citātu. Daudz šādu citātu rotāja Mākslas skolas dārzu. Dārza vizuālo noformējumu kuplināja arī šī gada vizuālās mākslas olimpiāžu dalībnieku darbi. Pie saviem darbiem nofotografējās arī mūsu skolas olimpiādes dalībnieki.
        Darbošanās notika 6 pieturās, radot jaunrades darbu kādā no piedāvātajām mākslas jomām.
Visi dalībnieki bija priecīgi un apmierināti. Dažas skolēnu atsauksmes. 

       Man ļoti patika apceļot visas 6 stacijas un pildīt radošus uzdevumus. Pasākums bija interesants, jautrs un aizraujošs. Loti jauki iegūt kādas jaunas zināšanas un būt kopā ar citiem skolēniem.                                                                                   
Annija Rozenberga, 8.A klase

        Pasākums bija ļoti interesants un jautrs. Bija dažādas aktivitātes. Mēs varējām būt ļoti radoši un uz brīdi aizmirst visus gramatikas likumus!
                                                                                                Arta Zemture, 7.A klase 

      Man ļoti patika pasākums. Bija jautri, ātri iejutos. Uz šo I. Ziedonim veltīto pasākumu tiešām bija vērts braukt. Noformēt citātus bija nedaudz sarežģīti, bet patīkami. Laiks paskrēja tik ātri, likās tikko sākām darboties, bet jau jābrauc mājās. Bet atbraucu mājās ar prieku. Bija vērts ar draugiem beidzot iziet cilvēkos un izbaudīt pēdējo skolas mēnesi. Ja būtu iespēja, brauktu vēlreiz!
                                                                                                Ance Raņķevica, 6.b klase

Skolēnu jaunrades procesu izbaudīja vizuālās mākslas skolotāja Daina Krūzmane.








0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.