4/07/2023

LIELDIENU VOLEJBOLA TURNĪRS

  3. un 4. aprīlī norisinājās Lieldienu volejbola turnīrs. Šoreiz turnīram varēja pieteikties ikviens , kas vēlējās spēlēt volejbolu, lai gan komanda nebija izveidota. Kopā bija pieteikušies 24 dalībnieki, kuri pēc izlozes principa izlozēja sev komandas. Kopā piedalījās 4 komandas ar nosaukumiem-“Zvani”, “Patrix”, “Trusīši” un “Zaķīši.

   Pēc divu apļu izspēles nepārspēti izradījās komanda ”Zvani” (Gundars Mikšts, Kristiāns Aļeksējevs, Roberts Bērziņš, Madara Ādmidiņa, Ričards Liepiņš-Melnis, Deivijs Briņķis).

  2. vietu ieguva komanda “Patrix”-(Ennija Ādmidiņa, Ralfs Grasis, Megija Grase, Patriks Aļeksējevs, Lauris Kūlbis un Daniels Rektiņš), bet trešās un ceturtās vietas tika noskaidrotas tikai otrā apļa pēdējā spēlē, kurā ar viena punktu pārsvaru uzvarēja komanda “Zaķīši” (Evelīna Stanka, Roberts Ginters, Eduards Vežuks, Anete Zorģe, Aleks Stepiņš), līdz ar to komanda “Trusīši” (Zane Ensija Ģērmane, Krista Jonuša, Gustavs Jānis Millers, Jānis Žukovskis, Dilans Staņislavskis un Renārs Andiņš ) ierindojās 4. vietā. Paldies visiem dalībniekiem par cīņas sparu un vēlmi aktīvi pavadīt brīvo laiku.

Kristīne Politere

    



0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.