12/14/2022

ZIEMASSVĒTKU VOLEJBOLA TURNĪRS!

    12. un 13. decembrī Auces vidusskolā starp klasēm norisinājās Ziemassvētku volejbola turnīrs. Turnīrā piedalījās 12.  klases komanda ar nosaukumu “Pīrādziņi”, 11. klases komanda-“Elsones čabulīši” , 10. klases -“Kasīšu ciems” un 9.b klases komanda. Komandas izspēlēja divus apļus, katra spēle norisinājās līdz viena seta uzvarai, līdz 21 punktam. Katrā aplī tika izspēlētas 6 spēles. 
    Turnīru atklāja 9.b un 12. klases komandas. Spraigā cīņā 9.b klase piekāpās 12. klasei. Nākamās spēles arī aizritēja ļoti spraigas un aizraujošas. Rezultāti pēc pirmā apļa izspēles bija sekojoši-1.vietā 12. klase, 2.vietā 9.b  klase un attiecīgi trešo un ceturto vietu sadalīja 11. un 10. klase. 
    Nekas jau nebija beidzies, jo sākās otrais aplis, un šī apļa vietu sadalījums bija neparedzams līdz pat pēdējai spēlei. Pēc divu apļu izspēlētām spēlēm, saskaitot punktus kopā, 4. vietu ieguva komanda -“Kasīšu ciems”, bet trešo vietu ieguva  “Elsones čabulīši”. 
    Lai noskaidrotu uzvarētājus bija nepieciešams “zelta sets”, jo divām komandām pēc divu apļu izspēles bija vienāds punktu skaits. Un “zelta setā” ar rezultātu 15:11 uzvarēja 9. klases komanda, atstājot 12.klases “Pīrādziņus” 2.vietā. 

 Paldies visām komandām un spēlētājiem par atsaucību un cīņas sparu!




0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.