Paziņojums par ārkārtas situāciju

3/13/2020
     Saskaņā ar Ministru prezidenta 12.03.2020. paziņojumu valstī izsludināta ārkārtas situācija un no 13. marta līdz 14. aprīlim slēgtas visas vispārējās izglītības iestādes. Tāpēc 13. martā uz skolu nav jānāk, skolēnu autobusi nekursēs. Mācības līdz 14. aprīlim notiks attālināti caur E-klasi. Sekojiet informācijai E-klases e-pastā, jo veicamie uzdevumi tiks sūtīti tur. Tiek atceltas arī pulciņu nodarbības un masu pasākumi. Vecāki, nodrošiniet, lai skolēni izglītības iestādes neapmeklēšanas laikā neklaiņo, nepulcējas sabiedriskās vietās, neapmeklē citas pilsētas un valstis! Paldies par sapratni!

Sīkāk skatīt šeit:

Piektdien, 2020. gada 13. martā, Latvijas Pašvaldību savienībā (LPS) no plkst. 13.00 līdz 15.00 notiks videokonference, kurā izglītības un zinātnes ministre Ilga Šuplinska ar skolu direktoriem un pašvaldību pārstāvjiem pārrunās labākos risinājumus koronavīrusa Covid-19 izplatības ierobežošanai, tai skaitā iespējamo divu nedēļu attālināto mācību procesu pēc skolēnu brīvlaika vīrusa izplatības ierobežošanai atbilstoši krīzes vadības padomes pieņemtajiem lēmumiem.

Videotiešraidi varēs skatīties LPS mājaslapā šeit: https://www.lps.lv/lv/tiesraides-videoarhivs/tiesraide/

Ar cieņu Auces vidusskolas direktore Indra Špela

Informācija

Lai apmeklētu pirmsskolas izglītības iestādi, vecākiem 13. martā šajā iestādē ir jāiesniedz rakstisks apliecinājums (skat.pielikumu) par to, ka bērns un ģimene nav apmeklējuši Covid-19 skartās valstis, nav bijuši saskarsmē ar Covid-19 saslimušajiem vai kontaktpersonām. Šajā apliecinājumā jābūt arī norādītam, ka vecākiem nav iespēju citādi nodrošināt bērna pieskatīšanu.

Apliecinājums pirmsskolas mācību iestādēm (izdrukājams, pdf) - https://ej.uz/ig8u

3.marta darbs:
  1. 13.martā skolēns strādā ar sniegto informāciju e-klasē.  Notiek stundas, vadoties pēc piektdien stundu saraksta.
  2. Priekšmeta skolotājs katrai klasei e-klasē nosūta stundā veicamo darbu. Skolēns strādā 40 minūtes, ja nepieciešams raksta e-klases e-pastā jautājumus un /vai atbildes. Ja iespējams darbus fotogrāfē un augšupielādē skolotāja norādītajā vietnē.
  3. Ievēro skolas noteiktos stundu starpbrīžus.
  4. Stunda ir brīva tiem skolēniem, kuriem pie sk. Kreicbergas jānotiek mūzikai.
  5. Pārbaudes darbus pievieno kā dokumentu sūtot e-klases pastā katram skolēnam. Izpildes laiks 40 minūtes un skolēns aizpildītu darbu sūta  atpakaļ skolotājam. Ja pārbaudes darbs skolotājam nosūtīts 10 minūtes pēc stundas, to nevērtē un skolēnam jākārto atkāroti.
  6. Skolotājam ir tiesības izvēlēties citu attālinātas mācīšanas metodi, ievērojot stundu sarakstu.

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.