Erudītu konkursā par Latviju”Prāta banka”

5/17/2019
      Auces vidusskolas 3.klašu komanda 10.05.19. veiksmīgi startēja Auces, Dobeles,Tērvetes novadu erudītu konkursā par Latviju”Prāta banka” un kopvērtējumā 2.vieta!                                                            Apsveicam 3.a klases skolniekus Samantu Latišu,Ričardu Valteru un 3.b klases skolnieces Alīnu Baltuti,Viktoriju Gudkovu par labu sadarbību, zināšanām, erudīciju konkursā!
Konkurss notika K.Ulmaņa muzejā „Pikšas”.Katrai komandai bija 12 kontrolpunkti  ar dažādiem uzdevumiem par Latviju. Skolēniem bija uzdevumi par Latvijas kultūrvēsturiskajiem novadiem, kaimiņvalstīm, nacionālajiem simboliem,prezidentiem, pilsētām, upēm, ezeriem, ievērojamākajām vietām,cilvēkiem,augiem, dzīvniekiem,latvju rakstiem,latviešu folkloru,rakstniekiem jubilāriem, novadniekiem.
       Ar lielu degsmi, aktīvu darbošanos un izcilām zināšanām, komanda guva tik labus rezultātus. Skolēniem tā bija lieliska pieredze kā komandai, ieguva zināšanas par Latviju, tās vēsturiskajiem faktiem, apmeklēja K.Ulmaņa muzeju „Pikšas” un iepazinās, sadarbojās ar citu novadu skolēniem.
Paldies 3.a,b klašu  skolotājām  Inetai un Ingai par sagatavoto komandu erudītu konkursam!

  


---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.