Fukši 2018

10/30/2018
     Aizvadītajā nedēļā Auces vidusskolā norisinājās vidusskolēnu, 10. klases audzēķņu iesvētības jeb Fukši, kurus organizēja 11. klases skolēni. Pasākums norisinājās trīs dienas – no pirmdienas līdz trešdienai. Piektdienā notika Fukšu balle, kurā tika nolasīts zvērests un 10. klase tika pieņemta vidusskolā. 
     Pirmajā dienā desmitie “pārvērtās” par aģentiem, un galvenās prasības apģērbā bija žakete, ūsas un saulesbrilles. Otrajā dienā viņi bija medmāsas, apģērba prasības - halāts, sarkans krusts uz apģērba. Trešajā dienā bija Šreks un Fiona, apģērba prasības- zēni Fionas, bet meitenes Šreki un pārējā varēja brīvi izpausties vilkt kleitas, kroņus utt.
     Katru dienu no pirmdiena līdz trešdiena desmitie pildīja dažādus uzdevums skolā un ārpus tās, cits no cita atšķīrās un uzdevumi bija vienpadsmito veidoti. Trešdiena bija pēdējā pārbaudījuma diena, kad desmitie tika “sasieti” kopā. Vienpadsmitie pārbaudīja viņu draudzību, sadarbību un komunikāciju spējas, arī ar šiem uzdevumiem centās  desmitos vairāk sadraudzēt un būt kopā.
   Noslēguma dienā piektdienā vienpadsmitie veidoja balli, zvēresta nodošanu un šajā dienā tika apskatītas arī fotogrāfijas, kas tika izveidotas fukšu nedēļas laikā.
11.kl.

  

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.