Auces vidusskolas teātra studija „Kaķi” attīstās, piedzīvo pozitīvas emocijas…

3/31/2015

        Otro gadu Auces vidusskolas teātra studija „Kaķi” 27. martā piedalījās bērnu un jauniešu teātra festivālā „Brīnumzeme”, kas Krimūnās norisinājās jau piekto gadu. Tika rādītas divas H. Paukša absurda lugas - „ Absurdā apoteoze”, kur lomas izspēlēja Antra un Eva Salmgriezes, un „Pavļiku gaidot jeb sveiciens Beketam”, kur lomās iejutās Paula Dauginoviča un Eva Salmgrieze.
       Šoreiz žūrijā bija Varis Klausītājs - režisors un improvizācijas teātra aktieris, režisores – Krista Kleina un Lilita Lauskiniece. Žūrija ļoti augstu vērtēja meiteņu sniegumu - atzinība par lielisku savstarpēju saspēli, par spēju iejusties savā lomā tā, ka skatītājs notic radītajam stāstam uz skatuves. Varis Klausītājs minēja, ka ir vērts virzīties tālāk, ka lugas ir iestudētas „tīri” un īsti neesot, „kur piesieties”.
       Lai turpinātu attīstīties, redzēt citu skolu teātru sniegumu, kvalitāti, piedzīvotu kritiku, ir plānots piedalīties Latvijas Bērnu un jauniešu teātra festivālā „ ... un es iešu un iešu!”, kas notiks Valmierā š. g. 17.; 18. aprīlī.
 Eva Medne - Auces vidusskolas teātra studija „Kaķi” vadītāja


---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.