6. martā Auces vidusskolā „Vecāku skolas diena”

2/25/2014

Dienas darba kārtība:
  • 8.30-11.25 - stundu vērošana
  • 11.35-13.35 - skolas aktu zālē narkoloģes - psihoterapeites Ināras Vārpas lekcija par bērnu atkarībām (cigaretes, alkohols, „atļautās un neatļautās” narkotikas), kā pamanīt, ja bērns lietojis apreibinošas vielas, kā rīkoties pieaugušajiem.
***

1 komentāri:

Anonīms teica...

Nja, tas laikam nozīmē, ka mumsim ir problēmas. Pirmkārt, ja divu nedēļu laikā nav bijusi neviena atsauksme par skolotāja vadītajām stundām, tad:
* neviens uz tām nav bijis un vecākiem ir pajāt, kas skolā notiek
* ir bijuši tik maz, ka ja iedomāsies kāds no vecākiem spiest kaut vienu taustiņu komentos, tad sekos kaut kādas uber puper sankcijas.
* vecāki nezina un neizmanto netu.
Kas attiecas uz narkologiem un citiem šās jomas speciālistiem (ieskaitot policiju), tad tās jau ir sekas. Ja jaunietis nav autsaiders, bet ir ģimenes sastāvdaļa, viņam ir pienākumi, intereses, tad viņam "atļautās un neatļautās" narkotikas vienkārši būs nesaistošas. Viņam tā vietā būs normāli draugi, nodarbošanās, sports, sex (atbilstošā vecumā) utt...
Kas attiecas uz visādiem narkašiem un točkām. Lai nu kur, bet Aucē, kur visi zina par visiem labāk, kā pats apspriešanas objekts. Bāc! Vēl kāsītis nebūs nodzisis, kad par to zinās visa Vecauce. Nu, lai tas būtu izsmēķis atbilstošā dārziņā.

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.