Konkurss "Fona attēls manam datoram"

9/22/2009
Jebkurš interesents ir aicināts piedalīties datora fona attēlu konkursā "Fona attēls manam datoram", kuru organizē Latvijas interneta asociācija sadarbībā ar TV3. Informācija par konkursu atrodama Internet vietnē www.drossinternets.lv.

Konkursa organizatori e- pasta vēstulē raksta:

"Lai aicinātu vecākus kopā ar bērniem droši darboties interneta vidē, Latvijas interneta asociācija, īstenojot projektu Net-Safe Latvia, sadarbībā ar TV3 no 2009. gada 21. septembra kampaņas „Kopā internetā drošāk!” ietvaros izsludina konkursu ģimenēm „Fona attēls manam datoram”.

Ģimenēm līdz 18. oktobrim ir elektroniski jāiesūta bērnu veidots digitāls (jpg.,png.,bmp faila formāts) datora ekrāna fona attēls un vecāku stāsts par to, kā ģimene rūpējas, lai bērns internetā darbotos droši. Papildu informāciju par konkursa norisi var atrast www.drossinternets.lv mājas lapā, konkrēti: http://www.drossinternets.lv/page/200. Konkursu vērtēs Net-Safe Latvia žūrija - projekta pārstāvji, un labākie darbi saņems balvas – atpūtu visai ģimenei - 1. vietai ceļojumu uz Stokholmu, 2. vietai atpūtu izklaides un atpūtas centrā GO Planet, 3.vietai – atpūtu Līvu Akvaparkā.

Papildu informācija par projektu

Net-Safe Latvia ir sociāls projekts, kuru īsteno Latvijas Interneta asociācija ar partneri Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekciju, veicot sabiedrības informēšanas un izglītošanas darbu par apdraudējumiem internetā, nodrošinot tīmekļa vietnē www.drossinternets.lv iespēju ziņot par pārkāpumiem internetā. Kā arī bērniem un pusaudžiem nodrošinot iespēju, zvanot uz Valsts bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas Uzticības tālruni 116111, saņemt kvalificēta psihologa konsultāciju."

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.