Daudz laimes dzimšanas dienā!

11/17/2010
Šogad 18. novembrī - Latvijas valsts dzimšanas dienu - Auces vidusskolas kolektīvs sagaida ar īpašu prieku.
Mūsu skolas dabaszinību kabineti ESF projekta ietvaros saņēmuši modernu mācību aprīkojumu: „Mobilo IT klasi”, kurā ir 25 datorvietas, interaktīvo tāfeli matemātikas un ķīmijas kabinetā, dažādus sensorus mērījumu reģistrēšanai fizikā, ķīmijā, bioloģijā, matemātikas figūru modeļu komplektus, mikroskopus. Līdz decembra beigām, kad par ESF finanšu līdzekļiem realizētais projekts „Kvalitatīvai dabaszinātņu apguvei atbilstošas materiālās bāzes nodrošināšana Auces vidusskolā” (projekta identifikācijas Nr. 3DP/1.3.1.0/08/IPIA/VIAA/074/) noslēgsies, vēl saņemsim ķīmiskās vielas un laboratorijas piederumus.
Šodien skolēnus uz skolu no Lielauces un Vītiņu pagasta atveda jaunie, skaistie skolēnu autobusi. Novēlu bērniem jauku braukšanu, prasmi un vēlmi autobusus saglabāt nesabojātus, tīrus un skaistus! Autobusu šoferīšiem - mierīgus, pieklājīgus pasažierus un laimīgu ceļu!
Daudz laimes Latvijas dzimšanas dienā! Novēlu, lai katram Latvija būtu mājas, kuras gribas sakopt, pilnveidot, no kurām negribas braukt projām un kur vienmēr gribas atgriezties!
Indra Špela

Jaunie Auces novada skolēnu autobusi
*******

Svētku koncerti

Skolā notika 2 koncerti ar mūsu skolas pašdarbības kolektīvu un grupas "Vilki" piedalīšanos. Nelielu ieskatu koncertos var gūt no pievienotajiem foto un videomateriāliem.

Koncertē "Vilki"
Grupas "Vilki" instrumenti
Kā nu bez stabules!
 Zāle bija pārpildīta!
 Skan dziesma
  un meitenes virpuļo dejā!
 Dziesma no sirds...
Te nu skanēja iespaidīgi!

Koncerta ieraksti atrodami Youtube.com kanālā aucesvsk!



Daži citi koncerta videoklipi:

1 komentāri:

Anonīms teica...

Paldies par mīļo Latvijas karoga interpretāciju!
Izmantoju savā mājas lapā (http://ilgonis.lv/?p=2634) ilustrācijai. Konsekventi pieturos pie autortiesību principa ievērošanas, neskatoties, ka atradu googles dzīlēs. Savā lapā ievietoju atsauci uz Jūsu lapu.
Priecīgus valsts svētkus un panākumus ikdienas darbā!

Ac,
Ilgonis

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.