Infografiku konkurss jauniešiem

3/02/2015

„Izglītojies e-prasmīgi”

Konkurss bērniem un jauniešiem
2015. gada 25. februāris-27. marts

Nominācijas
  1. Skolēni no 7.-9. klasei “Manas iespējas iegūt izglītību/profesiju Latvijā”
  2. 10.-12. klašu un 1.-4. kursa profesionālo skolu audzēkņi “Manas iespējas iegūt izglītību/profesiju Latvijā”
  3. Studenti no 19-25 gadu vecumam “Augstākā izglītība Latvijā”
Balvas
Pirmās vietas ieguvējam katrā nominācijā 3 mēnešu PRO versija Infogr.am. Atzinības raksti un piemiņas veltes visiem nominantiem

Norise

Konkurss norisinās četrās daļās:  Konkurss notiek „E-prasmju nedēļas ietvaros, ko ik gadus rīko Latvijas Informācijas un komunikācijas tehnoloģijas asociācija (LIKTA) sadarbībā ar Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministriju (VARAM).
1.Izsludināšana
Trešdien, 2015. gada25.februārī tiek izsūtīts ielūgums pamatskolām, vidējās un augstākās izglītības mācību iestādēm, kā arī publiskots IZM interneta vietnē, Facebook, twitter un citos pieejamos informācijas avotos.
Pieteikšanās konkursam līdz trešdienai, 2015. gada4. martam. Piesakoties konkursam, dalībnieki saņems elektronisko saiti uz video lekciju jeb webināru (skat. nākamo punktu)
Pieteikumi tiek pieņemti, aizpildot aptaujas anketu šeit: http://www.izm.gov.lv/pieteikums.html
2.Apmācība
Webinārs dalībniekiem 4. martā . Dalībniekiem būs iespējams tiešsaistē uzzināt Infogr.am par datu vākšanu, analīzi, infografiku veidošanu, izmantojot rīku Infogr.am, ko izmantot, veidojot konkursa darbus, kā arī par iespējām meklēt informatīvos materiālus IZM un pakļautības iestāžu, skolu un augstskolu vietnēs. Pēc webināra saite ar ierakstu paliks dalībnieku rīcībā līdz konkursa beigām.
3. Darbu iesniegšana
Konkursa darbu iesniegšanas termiņš – 2015. gada13. marts.
Darbi iesniedzami, infografiku publicējot infogr.am vietnē („Publish”)  un („view on web”), un iegūto saiti iesniedzot šeit: http://www.izm.gov.lv/iesniegsana.html

Plašāka informācija par konkursu - http://www.izm.gov.lv/infografiku-konkurss.html!

Veiksmi konkursā!

---

0 komentāri:

Ierakstīt komentāru

Piezīme. Tikai šī emuāra dalībnieks var publicēt komentārus.